Alpha

Alpha är en tio veckors praktisk introduktion i kristen tro för Dig som kanske inte går regelbundet i kyrkan och som vill undersöka kristen tro lite närmare.

alpha1En Alpha-kväll börjar med att vi äter en enkel måltid tillsammans och därefter följer kvällens föredrag som kan ha rubriker som: ”Varför måste Jesus dö?”, ”Vem är den helige Ande?” eller ”Varför skall jag be, och hur?”. Efter en kort kaffepaus sitter vi ner i grupper och samtalar utifrån kvällens ämne. Hela programmet tar ca 2,5 timme. En kostnad tas ut för mat och kursmaterial.

Vi kommer att starta Alphakurser allt efter behov och efterfrågan.
För mer information kontakta Pingstkyrkan 0454-57 22 90 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .
Du kan också besöka  www.alphasverige.org för att läsa mer om Alpha.

En tio veckors praktisk introduktion i kristen tro för Dig som inte går regelbundet i kyrkan och för Dig som vill undersöka kristen tro lite närmare.

En Alpha-kväll börjar med att man äter en enkel måltid tillsammans och så följer kvällens föredrag som kan ha rubriker som: ”Varför måste Jesus dö?”, ”Vem är den helige Ande?” och ”Varför skall jag be, och hur?”. Efter en kort kaffepaus sitter man ner i grupper och samtalar utifrån kvällens ämne. Hela programmet tar 2,5 timmar.

En kostnad tas ut för mat och kursmaterial.

Vi kommer att starta Alphagrupper allt efter behov och efterfrågan.

För mer information kontakta Barbro Hörberg på: 0454-57 22 90 eller mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

Du kan också gå in på  www.alphasverige.org för att läsa mer om vad Alpha är.

© 2010 Pingstförsamligen i Karlshamn | Besöksadress: Stenbackavägen 2,  Asarum | Tel: 0454 57 22 90
Postadress: Box 96, 374 22 Karlshamn | Bankgironr: 280-2106