Stanley Karlman - Pastor

Stanley är född i en av de sista månaderna på -50 talet. Från april 2008 har han arbetat som pastor- & föreståndare i församlingen. Innan han kom till Karlshamn hade han tjänsten som kursföreståndare på teamskolan Blå Kust i Oskarshamn under fyra år och innan det, tjänstgjorde han som pastor- & föreståndare i Pingstförsamlingen, Visby. Genom åren har han tjänat församlingar i både norra och mellersta Sverige. Nu ser han fram mot att bli en del av folket i den södra delen av vårt land. Stanley är gift med Barbro och de sjunger ofta tillsammans. Barnen heter Markus som är gift med Maria och bor i Jönköping och Daniel som bor i Lagan.

 

John Nilsson - Ungdomsledare

John arbetar som ungdomsledare i församlingen sedan februari 2017. Han är uppvuxen i Karlshamn och har tidigare varit på missionsresa till Indien med YWAM Restenäs. John bor strax utanför Asarum med sin familj. Förutom sitt engagemang med ungdomarna leder han ett lovsångsteam. John sjunger och spelar gärna gitarr och fotograferar.

 

Ingela Nilsson - Församlingsassistent

Ingela jobbar som församlingsassistent i församlingen sedan april 2018. 1992 flyttade hon upp till Blekinge från Lund. Närmast har Ingela arbetat som systemansvarig inom kommunen men har även haft sysselsättningar som PC-tekniker, barnsköterska och barn- och ungdomsledare. Ingela bor strax utanför Asarum med sin man, tillsammans har de tre barn.
© 2010 Pingstförsamligen i Karlshamn | Besöksadress: Stenbackavägen 2,  Asarum | Tel: 0454 57 22 90
Postadress: Box 96, 374 22 Karlshamn | Bankgironr: 280-2106