Nyheter

Med anledning av Coronavirus covid-19 följer vi i Pingstkyrkan Karlshamn Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du hittar deras information på www.folkhalsomyndigheten.se.
Vi har nu börjat öppna upp vår kyrka för besökare vid gudstjänster. Mer info kring våra gudstjänster hittar Du i kalendern här på hemsidan. Våra livesända gudstjänster finns fortfarande tillgängliga.  Klicka här för att se våra livesändningar.

Välkommen alla män från 18 år och uppåt till en intressant och rolig kväll
Vi äter grillat, lyssnar till ett viktigt föredrag och har en fin gemenskap tillsammans

Goda vanor för grabbar med glöd
Anders Ahlenius delar personligt med sig från livets erfarenheter som 
människa, make, vän, kollega, förälder och son
Han zoomar in goda vanor vi kan använda för att kunna bli den
bästa versionen av oss själva och leva ett liv med mål och mening

* Plats: Pingstkyrkan Karlshamn-Asarum
* Tid:    18 maj kl 18.00
* Biljett: 100:-
* Sista anmälningsdagen 12 maj
* Anmälan till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Secondhandbutiken 34:ans fynd har öppet lördagar mellan 9.00-13.00. Nytt för i år är att vi även har öppet tisdagar mellan 13.00 - 18.00. Vi tar tacksamt emot kläder, möbler, och allehanda prylar. Inlämningstider är måndag - fredag 08.00 -16.00, tisdag 08.00-18.00  Vill du ha kontakt med någon i butiken kan du ringa 0454- 57 22 96, eller maila på adress: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Välkommen att fynda. Mer information hittar du på hemsidan, www.34ansfynd.se

Hej!
Det finns många härliga ungdomar här i församlingen och vi hittar på allt möjligt kul.
Här kommer en liten inblick i vad som händer i ungdomsgruppen!

alive_2_litenFörst och främst har vi ungdomssamlingar varje lördag. De samlingarna kallar vi för ”Alive”, just för att betona att med Jesus har vi det äkta livet. På Alive hittar vi på en massa olika saker. Undervisning och lovsång är stående punkter som bygger upp och ger tillfälle för att ära och tacka Gud för allt han gjort. Dessutom har vi högklassigt fika varje gång.

Läs mer...

© 2010 Pingstförsamligen i Karlshamn | Besöksadress: Stenbackavägen 2,  Asarum | Tel: 0454 57 22 90
Postadress: Box 96, 374 22 Karlshamn | Bankgironr: 280-2106