Hej!
Det finns många härliga ungdomar här i församlingen och vi hittar på allt möjligt kul.
Här kommer en liten inblick i vad som händer i ungdomsgruppen!

alive_2_litenFörst och främst har vi ungdomssamlingar varje lördag. De samlingarna kallar vi för ”Alive”, just för att betona att med Jesus har vi det äkta livet. På Alive hittar vi på en massa olika saker. Undervisning och lovsång är stående punkter som bygger upp och ger tillfälle för att ära och tacka Gud för allt han gjort. Dessutom har vi högklassigt fika varje gång.

Vid avslutningar och uppstarter av Alive brukar vi göra något speciellt. Vår senaste vår-avslutning åkte vi ut med hela ungdomsgänget på sjön med missionsbåten Shalom för att sen avsluta dagen med en eftermiddg med lek och grillning i Järnavik.
Höstens uppstart spenderades på utmaningsanläggningen Bodaborg.

Det händer också att ungdomarna från Olofström och Sölvesborg tittar förbi någon kväll för att vara med på ett Alive. Och ibland drar vi iväg till någon stad i Blekinge för att vara med på deras möten.

alive_litenMen det är faktiskt inte så att vi dyker upp på lördagen och kryper ner i ide tills nästa lördag. Vi har många grejer som rullar i veckorna. Däribland både en tjej- och killhemgrupp som träffas varannan vecka. Där får vi chans att diskutera frågeställningar som vi fått eller fundera på svåra dilemman i bibeln o.s.v.
Det finns även en grupp som vill dyka lite djupare i vad lovsång är. De samlas varannan vecka för att spela lovsång tillsammans och få undervisning.

Kyrkans ungdomar finns också på Väggaskolan i form av en kristen skolgrupp. De hade nyligen anordnat en debatt mellan en ateist, Erik Wadenius från Unga Humanister, och en troende, Mats Selander från Credoakademin. Ämnet för debatten var; Finns Gud? Den blev väldigt lyckad.

Det var en liten inblick i hur ungdomsverksamheten snurrar varje vecka.
Kom gärna och häng med oss någon lördag!

Ha det bra.
/Alive-gänget

© 2010 Pingstförsamligen i Karlshamn | Besöksadress: Stenbackavägen 2,  Asarum | Tel: 0454 57 22 90
Postadress: Box 96, 374 22 Karlshamn | Bankgironr: 280-2106